Rozë Ndërkombëtar

Rita fillon fushatën për të ngritur fondacione për UNICEF

Këngëtarja kosovare e njohur botërisht Rita Ora, është shfaqur shpesh duke u dalë në përkrahje njerëzve në nevojë, veçanërisht fëmijëve.

Së fundmi, Ora ka filluar fushatën për të ngritur fondacione për UNICEF.

Rita Ora është shfaqur duke nënshkruar një portret për fansat e saj, teksa ajo do të mbledh fonde bamirëse për UNICEF.

“Nënshkruar nga ylli juaj i preferuar, fotografitë janë shkrepur për të mbledhur para për UNICEF, mund ta bleni një foto dhe të ndihmoni fëmijët në mbarë botën”, thuhet në njoftim.

/Shqip.com