Lajme

Punëtorët e ATK-së në grevë

Administrata Tatimore e Kosovës

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës është në grevë.

Kjo pasi Ministria e Financave nuk iu ka kthyer përgjigjet për kërkesat e tyre.

Greva ka filluar në ora 09:00 dhe do të vazhdojë deri në ora 12:00.

Gjatë kësaj kohe tatimpaguesit nuk do të kenë mundësi t’i kryejnë obligimet e tyre tatimore. /Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.75
Sot : 27/09/2022