Kulturë Kino

PriFest shpalos listën garuese të filmave dokumentarë

Është shpalosur kategoria garuese e filmave dokumentarë në kuadër të PriFest.

Sipas programit të PriFest këtë vit do të jenë prezente tri premiera kosovare dhe një regjionale.

Ndërkaq, premiera e tyre do të jetë në Kosovë.

Lista përfshinë filmat: Amuka – The Aëakening  nga Antonio Spanò , Belgjikë 71 min, “Come on Time” nga Chris Vernon UK/USA 40 min, “One More Step Ëest Is the Sea: ruth ëeiss” nga Thomas Antonic, Austri 91 min dhe “Australia My Home: An Albanian Migration” nga Dritan Arbana, Australi, 81 min.

Edicioni i 14-të i PriFest mbahet nga 20-25 shtator dhe i dedikohet drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha.

“Për atë’, është edhe slogani i ri i PriFest që i dedikohet Berishës.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022