Rozë

Për hir të dashurisë dhe fëmijës, a ishe kthyer tek ish-gruaja? – Përgjigjet Blasta

Mbrëmë në Big Brother banorët janë sfiduar me lojën e radhës.

Ata kanë luajtur “E vërtetë ose dënim” , t’i përgjigjen një sërë pyetjesh provokative.

E një nga ta ishte Artani e ka pyetur Blastën: “Nëse për hir të fëmijës dhe dashurisë, a do t’i ishte kthyer ish-gruas së tij?”.

Por, këngëtari tha se ai është shëruar moti dhe nuk do të kthehej.

“Jo. Janë shëruar moti ato plagë”, ka thënë Blasta.

Ndryshe, ky i fundit ka hyrë në javën e kaluar.

/Shqip.com