Lajme

Osmani anulon vizitën në Mitrovicë

Kreydiplomati maqedonas, Bujar Osmani

Shefi i diplomacisë së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, vendi i të cilit aktualisht kryeson me OSBE, ka anuluar vizitën e paralajmëruar në Mitrovicë.

“Si kryesues i OSBE-së, unë bëj thirrje për depërshkallëzimin dhe zbutjen e tensioneve në veri të Kosovës. OSBE është e gatshme të ndihmojë; OSBE në Kosovë  misioni ka kredibilitet dhe besim mes njerëzve, institucioneve; vendimtare për ruajtjen e paqes dhe stabilitetit. Unë do të riplanifikoj vizitën time në Mitrovicë sa më shpejt që të jetë e mundur”, ka thënë ai.

/Shqip.com