Rozë

“O bjonde, idiote”/ Ofendimet e Meritonit ndaj Heidit, Romeo: E rëndë, jam i prekur

Romeo ka folur në lidhje me debatet e fundit mes të dashurës së tij Heidit dhe shokut të ngushtë, Meritonit.

Ai i cilësoi të rënda ofendimet e Meritonit ndaj Heidit, duke thënë se është i prekur.

Nga ana tjetër, Meritoni u justifikua duke thënë se e thanë kontekstin e shakasë.

Meritoni: Bjonde ja thashë si shaka, dhe në kontekstin që nuk i kuptojnë fjalët. I thashë ‘o bjonde mos e bëj bjonden’.

Romeo: Tani që e pashë klipin, ato janë fjalë të rënda që më vjen keq t’i dëgjoj. Nuk do doja kurrë t’i shohja. Më vjen keq që për lojë, gjërat shkuan deri në këtë fazë. Jam i prekur, nga fjalët e Meritonit dhe rrjedha që mori biseda. Meritoni mi tregoi gjërat siç po i tregon tani, por unë mendoj që janëmë ndryshe se çfarë thotë. Shpresoj që timos i mendosh dhe mos jetëashtu siç unë po e shoh. Nuk bie dakord kur ajo të thotë përndjekës, por edhe kur ti i thua idiote dhe që i paralelizon situatën me Gracianon. Nuk e pranoj, është e rëndë.

Meriotni: Po i them që unë nuk bie në nivelin e Gracianos.

/Shqip.com