Art Jetese

Njihuni me çajin që ju mundëson të humbni peshë

Receta për dobësim me vetëm tre përbërës ka nxitur një “eufori” globale, posaçërisht për shkak që janë më të shumtë ata të cilët e kanë provuar dhe kanë vetëm fjalë miradije për këtë kombinim të shkëlqyeshëm!

Nëse dëshironi të humbni peshë, ju duhet të jeni të kujdesshëm se çfarë hani, por gjithashtu rëndësi të barabartë duhet t’i kushtoni edhe asaj çfarë pini.

Shumë programe të humbjes së peshës janë prezantuar gjatë gjithë viteve, shumica prej të cilave përfshijnë stërvitje të fuqishme, dieta ose një rishikim të plotë në stilin e jetës.

Pije të caktuara mund të jenë të mira për djegien e yndyrës, por ka edhe pije të tjera të cilat fshehin shumë kalori.

Prandaj, nëse qëllimi juaj është humbja e peshës, ja çfarë duhet të pini dhe çfarë të shmangni?

Përbërësit:

▪ çaj i gjelbër
▪ kanellë
▪ fletë dafine

Përgatitja:

Vloni 800 ml ujë, hiqeni nga zjarri, shtoni 1 shkop kanelle, 3 fletë dafine dhe një lugë supe plot me çaj të gjelbër.

Mbulojeni dhe lëreni 15 minuta të qëndrojë, pastaj kullojeni.

Përdorimi:

Kur është fjala për metabolizmin është me rëndësi të dini që koha më e mirë për shpejtimin e tij është herët në mëngjes, menjëherë pasi të zgjoheni.

Pra, pini gotën e parë të këtij çaji në stomak të thatë.

Gotën tjetër mund ta pini menjëherë pas kafjallit, ndërkaq të tretën drejtpërdrejtë para rënies në gjumë.

Me tri gota çaj në ditë dukshëm do të dobësoheni, posaçërisht në pikat kritike të trupit, si p.sh., stomakut, kofshëve dhe vitheve, ndërkaq rezultatet e para do t’i vëreni pas 7 ditësh.

/Shqip.com