Lajme

Një person e raporton të zhdukur vëllain në Mitrovicën e Veriut

Një person ka raportuar në Polici se vëllai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

“PERSON I ZHDUKUR- Rr. Kollashini, Mitrovicë veri. 10.11.2023-20:00. Me 11.11.2023 ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vëllai i tij mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij. Rasti nën hetime”, thuhet në raport.

/Shqip.com