Kulturë

Në këto data do të mbahet “BeerFest”

Festivali “BeerFest” ka bërë publike datat se kur do të fillojë.

Përmes një postimi në Facebook, është bërë e ditur se festivali do të fillojë më 19 gusht dhe do të jetë i hapur deri më 21 gusht.

Ky edicion i “BeerFest” do të mbahet te parkingu prapa Pallatit të Rinisë.

Po ashtu është bërë e ditur se bileta blihet në hyrje të festivalit dhe kushton 3 euro.

Në festival do të lejohen vetëm moshat mbi 18 vjeç.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022