Teknologji

Microsoft dhe Android sjellin një veçori të re

Të gjithë telefonat që kanë sistemin operativ Android së shpejti do të mund të transmetojnë audiot nga telefoni në kompjuterët që kanë të instaluar sistemin operativ Windows 11

Kjo gjë do të mundësohet përmes aplikacionit Phone Link që u lëshua në punë disa kohë më parë dhe fillimisht ishte ekskluziv për pronarët e telefonave Samsung, përfundimisht u zgjerua në të gjithë telefonat Android me lëshimin e Windows 11.

Kjo veçori do të ketë ngjashmëri sikur funksioni Connect i Spotify që iu lejon të transmetoni muzikën tuaj në pajisje të tjera.

Kjo lëvizje e dy kompanive nuk do të jetë në dispozicion nga të gjitha përdoruesit, pasi për fillim do të jetë në funksion të disa përdoruesve të përzgjedhur.

/Shqip.com