Lajme

Mehaj: Partneriteti Kosovë-Iowa promovon diversitetin, inovacionin dhe miqësinë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj
Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, tha se partneriteti ndërmjet Kosovës dhe Iowa-s promovon diversitetin, inovacionin dhe miqësinë.

Kështu ka th ai përmes një postimi në Facebook.

“Partneriteti ndërmjet Kosovës dhe Iowa-s ka nxitur bashkëpunimin në sektorë të ndryshëm siç është siguria dhe ndërtimi i paqes, promovimi dhe shkëmbimi kulturor si dhe forcimi i lidhjeve diplomatike”

Një aleancë e tillë promovon diversitetin, inovacionin dhe miqësinë”, ka shkuar Mehaj.

/Shqip.com