Rozë

Me këtë datë do të fillojë BBV Kosova

Big Brother VIP Kosova ka bërë të ditur, datën se kur do të fillojë.

Klan Kosova ka njoftuar se ky edicion do të nis me 5 dhjetor.

Ky format në veti do të këtë 14 konkurrentë që do të jenë të sferave të ndryshëm.

Edicioni i parë i reality show Big Brother VIP Kosova do të transmetohet përmes ekraneve të Klan Kosova dhe ArtMotion.

Ndryshe fituesi i këtij edicioni të moderuar edhe nga Jonida Vokshi, do të fitojë hiq më pak se 200 mijë euro.

Ata do të qëndrojnë në shtëpi për mbi 100 ditë.

/Shqip.com