Gjykimi ndaj Mustafës: Dëshmitari thotë se nuk ka parë kush e ka rrahur

Dëshmitari i parë në Gjykatën Specialen në rastin ndaj ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mystafës, ka thënë në një rast se nuk ka pasur mundësi të shihte se kush e ka rrahur. “Ma kanë vnu thesin. Ka qenë natë nuk kam mujt me pa kurgjo… njoni e ka pasë mjekrrën e gjatë. Nuk … Continued

Vazhdon edhe sot procesi gjyqësor kundër Salih Mustafës

Ndaj ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafës, vazhdon edhe sot procesi gjyqësor në Gjykatën Speciale. Kjo është dita e katërt e gjykimit ndaj tij. Të hënën ka vazhduar dëshmia kundër Salih Mustafës e dëshmitarit të parë. Dëshmitari i parë ka shpjeguar “dhunë brutale ndaj tij”, ku dhe kërkoi nga Dhomat e Specializuara ta … Continued