Pasivizimi i listave, Mustafi: Të reagoj BE-ja, 6 mijë persona nuk janë pak

Pasivizimi i listave në zgjedhjet e 3 prillit, po cilësohet si veprim antikushtetues, anticivilizues dhe antinjerëzor nga kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafi. Mustafi në një intervistë për SHQIP.com, duke folur për këtë temë tha se këtij veprimi, Serbia duhet t’i japë fund. “ Nuk kemi pasur kërkesë nga Bashkimi … Continued

Mustafi u bën thirrje Osmanit dhe Kurtit ta vizitojnë Luginën e Preshevës

Në Luginën e Preshevës, vizitat në nivel të presidencës dhe kryeministrisë kanë munguar për shumë vite. Kështu thotë kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafi. “Ne, vizitë të kryeministrit kemi pas vetëm Edi Ramën në nivel të kryeministrit. Dhe ajo ka ndodhur në fillet e pushtetit të tij, kur pat premtuar … Continued

Mustafi: Qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë nuk kanë plan të veprimit për Luginën e Preshevës

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafi ka thënë se Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë e kanë lënë pas dore Luginën e Preshevës në zgjedhjet e 3 prillit. Mustafi, në një intervistë për SHQIP.com,tha se të dy qeveritë nuk kanë strategji veprimi për Luginën. “Lugina e Preshevës, sigurisht vuan … Continued

Mustafi: Vetëm 1 për qind janë shpresat për t’u bërë Kamberi deputet

Vetëm 1 për qind janë gjasat që në parlamentin e Serbisë të jetë një zë shqiptar. Kjo pasi, në zgjedhjet e 3 prillit përveç që përfshirja e shqiptarëve ishte tejet e vogël, aty pati edhe pasivizim të adresave. Megjithatë, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafi në një intervistë për SHQIP.com … Continued