Voton Uran Ismaili: Mezi e pres rezultatin

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, ka votuar në shkollën “Ismail Qemaili”, Prishtinë – ku tha se “mezi e pret rezultatin”.

Ai ka kërkuar nga qytetarët qe të votojnë në mënyrë që të përcaktojnë se kush do të jetë kryetari i tyre për katër vitet e ardhshme.

“E konsideroj tepër të rëndësishëm për garë, dhe ftoj qytetarët që të votojnë”, ka thënë Ismaili.