Voton Burim Berisha i Fushë Kosovës

Kryetari aktual i Fushë Kosovës.

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Fushë Kosovës, Burim Berisha ka votuar.

AI këtë obligim e ka krye në shkollën fillore “Bajram Curri”,  në Sllatinë.

“Do të jetë një proces i lirë, demokratik dhe pa ndërhyrje”, tha Berisha.

Ai për një grusht votash nuk arriti të fitonte në balotazh.

Ndërsa, sfidohet nga Enver Bajcinca i Lëvizjes Vetëvendosje.