Vërshimet në Podujevë, Bulliqi jep detaje

Nga reshjet dhe vërshimet që kanë kapluar vendin tonë kanë pësuar edhe qytetarët e Komunës së Podujevës

Kryetari i kësaj komune, Shpëjtim Bulliqi ka deklaruar se në disa zona të Komunës së Podujevës po përballen më vërshime.

“Reshjet e dendura të shiut gjatë ditëve të fundit kanë bërë që disa zona në Komunën e Podujevës të përballen me vërshime. Si institucione lokale që nga mëngjesi jemi në teren duke intervenuar në zonat më të prekuara, ku momentalisht kemi 4 ekipe të të cilat janë duke intervenuar në këto zona”, ka thënë Bulliqi.

Po ashtu Bulliqi ka bërë të ditura edhe zonat më të prekura nga vërshimet

“Zonat më të prekuara janë; Pakashticë, Kërpimeh, Letanc, Peran dhe Obrançë, po ashtu edhe disa rrugë janë përshkuar nga uji duke vështirësuar qarkullimin në komunikacion. Situata është e menaxhueshme, por me tendencë të përkeqësimit për shkak të reshjeve të pandërprera të shiut”.

Apeloj tek të gjithë qytetarët të bashkëpunojnë me ekipet emergjente institucionale, në mënyrë që përmes koordinimit të përbashkët të tejkalohet sa më shpejtë kjo situate, ka shtuar më tutje Bulliqi.