Vëllëzrit Klitchko: Nuk do të ketë fitues, por vetëm humbës në këtë luftë

Dikur – emrat më të mëdhenjë të boksit, Vladimir dhe Vitali Klitchko – kanë postuar një video – ku ndër të tjera, kanë thënë se “nuk do të ketë fitues” në këtë luftë, por vetëm humbës.
Këtë video – ata e kanë realizuar në tri gjuhë të ndryshme.

“Po i bëj thirrje të gjithë partnerëvë ndërkombëtarë – ta vëzhgojë këtë strategji këtë që po ndodh në Ukrainë – këtë luftë që në nuk do të ketë fitues, por vetëm humbës. Duhet që të qëndrojmë të bashkuar kundër këtij agresioni – kundër agresionit rus. Mos e lejoni që kjo të ndodhë në Ukrainë, mos e lejoni që kjo të ndodhë në Evropë”, thanë në video.