Tre komandantë rusë janë vrarë në Ukrainë

Lufta Rusi-Ukrainë

Të paktën tre komandantë rusë janë vrarë pasi mendonin se duhej të afroheshin më pranë vijës së frontit, thonë zyrtarët perëndimorë.

Ata thonë se zëvendëskomandanti i Ushtrisë së 41-të të Armëve të Kombinuara u vra nga snajper.

Një komandant divizioni dhe një komandant regjimenti janë vrarë gjithashtu.

Komandantët rusë kanë ecur më tej për të marrë më shumë kontroll dhe më shumë shtysë pas operacioneve të cilat, në disa raste, kanë ngecur keq.

Ata komandantë po përpiqen të imponojnë personalitetin e tyre në fushën e betejës, por kjo nga ana tjetër po i vë në rrezik më të madh, besohet./Shqip.com