Tel Aviv mijëra njerëz në protestë, kërkojnë armëpushim: Paqja e vetmja zgjidhje

Mijëra njerëz u mblodhën në Tel Aviv mbrëmë vonë për të kërkuar një armëpushim në Gaza dhe paqe me palestinezët. Demonstratat po zhvillohen përsëri në Izrael ndërsa zemërimi rritet ndaj administratës së Netanyahut për dështimin për të liruar të burgosurit pavarësisht luftës shkatërruese. Disa familje të të burgosurve ishin gjithashtu të pranishëm gjatë protestave, me shumë demonstrues që mbanin pankarta ku shkruhej “Paqja fillon me shpresë” dhe “Paqja është zgjidhja e vetme”.