Tajani i shqetësuar: Humbëm kontaktet me italianët në Gaza

“Që pasdite vonë, komunikimi me dhe nga Gaza ka qenë i pamundur për shkak të ndërprerjes së lidhjeve celulare dhe internetit. Organizatat ndërkombëtare kanë humbur gjithashtu kontaktet me stafin e tyre në terren”. Kështu deklaroi ministri i Jashtëm Antonio Tajani.