Suedia ofron ndihmë ushtarake, teknike dhe humanitare për Ukrainën

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelenskiy ka bërë të ditur se Suedia ka ofruar ndihmë ushtarake, teknike dhe humanitare për Ukrainën.

Ai ka falënderuar Suedinë dhe ka thënë se janë shumë mirënjohës për mbështetjen e saj efektive.

Presidenti ukrainas tutje ka thënë së është shumë e rëndësishme ndërtimi i një koalicioni anit-Putin së bashku.

“Suedia ofron ndihmë ushtarake, teknike dhe humanitare për Ukrainën. Mirënjohës ndaj@SwedishPMpër mbështetjen e saj efektive. Ndërtimi i një koalicioni anti-Putin së bashku!”, ka shkruar ai në Twitter./SHQIP.com