Smajl Latifi pritet të udhëheqë sërish me Rahovecin

Smajl Latifi, kryetar i Rahovecit

Smajl Latifi i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, pritet të udhëheqë edhe për katër vitet e ardhshme me Komunën e Rahovecit.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri tani ka numëruar 41.37% të votave në këtë komunë dhe sipas rezultateve, Latifi është në epërsi ndaj kandidatëve të tjerë.

Kryetari aktual i Rahovecit ka marrë 48.87% të votave.

Në vendin e dytë është Burim Krasniqi i Lidhjes Demokratike të Kosovës me 19.90%.

Ndërsa, vendin e tretë e ka zënë Visar Korenica i Lëvizjes Vetëvendosje me 17.99%.