Shifra tmerruese në Gazë, 18,608 të vdekur dhe mbi 50,594 të plagosur

Ministria e Shëndetësisë e drejtuar nga Hamasi ka përditësuar numrin e viktimave dhe të plagosurve në Gazë.

Në përditësimin e ministrisë së Shëndetësisë bën me dije se 18,608 janë vrarë tani në Gaza që nga fillimi i luftës. Sakaq mësohet se mbi 50,594 njerëz janë plagosur.

Kujtojmë se që prej datës 7 tetor Hamasi dhe Izraeli janë në luftë për shkak të sulmit të grupit militant Hamas. /BCC