Rusia “pranon humbjet” për herë të parë

Ministria e Mbrojtjes në Rusi – për herë të parë ka pranuar se ka viktima në Ukrainë, por nuk i janë dhënë shifra, shkruan BBC.

“Ka pasur të vrarë dhe të plagosur në mesin e ushtrisë ruse gjatë rrjedhës së operacionit ushtarak special”, tha ministria e mbrojtjes në Moskë, në një deklaratë të cituar nga agjencia e lajmeve TASS.

Në deklaratë po ashtu thuhet se “humbjet e pësuar nga forcat e armatosura ruse janë disa herë më pak se numri i nacionalistëve të shfarosur” .