Roman Abramovich në bisedimet e Stambollit

Miliarderi rus, Roman Abramovich, është parë brenda bisedimeve në Stamboll.

Në fotot e transmetuara nga mediat turke, pronari i klubit të futbollit Chelsea shihet i ulur në një tavolinë përkrah Ibrahim Kalin, zëdhënës i Presidentit Erdogan, dhe mban kufje përkthimi.

Ai nuk është në tryezën kryesore të delegacioneve ruse dhe ukrainase, shkruan BBC.

Kalin thuhet se ka ndihmuar në koordinimin e takimeve midis oligarkut rus dhe një anëtari të delegacionit ukrainas në hotelet e Stambollit.

Prania e Abramovich sugjeron se ai është ende i përfshirë në njëfarë niveli në përpjekjet e ndërmjetësimit.

Dje dolën raporte se ai pësoi simptoma të dyshimit të helmimit në bisedimet e paqes në kufirin Ukrainë-Bjellorusi në fillim të këtij muaji./Shqip.com