Raundi i katërt i bisedimeve Ukrainë-Rusi ndërpritet deri të martën

Rusi-Ukrainë

Negociatori ukrainas, Mykhailo Podoliak, ka shkruar në Twitter se ka pauzuar bisedimet Ukrainë-Rusi deri të martën.

“Për punë shtesë në nëngrupet e punës dhe sqarimin e përcaktimeve individuale. Negociatat vazhdojnë,” tha Podoliak.

Më herët sot, presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky i përshkroi ato si “bisedime të vështira”, raporton CNN.

Podoliak tha se seanca e katërt po mbahej praktikisht, jo personalisht, me ekipin negociues ukrainas në Kiev.