Përmbytet Vitomirica pas reshjeve të shumta të shiut

Fshati Vitomericë është përballur më vërshime pas reshjeve të pandërpreta të shiut që ka kapluar vendin tonë.

Në një video të siguruar nga Shqip.com, shihet se si vetura qarkullojnë me vështirësi pas rreshjeve të mëdha të shiut dhe përmbytjeve.

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paralajmëruar vërshime e përmbytje edhe gjatë ditëve të ardhshme.

Kjo si pasojë e reshjeve të shiut gjatë ditëve të fundit sidomos në pjesën perëndimore, veriperëndimore dhe veriore të Kosovës.