Nisma e para në Malishevë

Nisma

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me numërimin e votave dhe publikimin e rezultateve të zgjedhjeve lokale që u mbajtën sot në Kosovë.

Nga afro 54.05 të votova të numëruara deri më tani kandidati i Nismës, Ekrem Kastrati është duke prirë me 37,91%.

Në këtë garë i dyti është kandidatin e Partisë Demokratike të Kosovës, Isni Kilaj, i cili deri më tani numëron 25.61% të votave.

Më pak i votuari deri më tani në këtë garë është Selajdin Bytyqi i SB-së me 0,24 %. /SHQIP.com