Në një komunë të Kosovës përfundon 100 % numërimi i vendvotimeve

Rezultatet në Junik.

Në Komunën e Junikut ka përfunduar 100 për qind numërimi i vendvotimeve në zgjedhjet lokale të 17 tetorit, përcjell Shqip.com.

Sipas rezultateve të publikuara nga Komisioni Qendror Zgjedhor, i pari është Agron Kuçi me 47.26 për qind, i pasuar nga Ruzhdi Shehu i Lidhjes Demokratike të Kosovës me 37.87 për qind.

Të fundit janë radhitur Besar Tofaj i Lëvizjes Vetëvendosje me 12.11 për qind dhe Fatos Shala nga Partia Demokratike e Kosovës me 2.76 për qind.