Ministria e Shëndetësisë e Hamasit: 11,078 të vdekur në Gaza

Rajon i shkatërruar në Gaza, si pasojë e bombardimeve izraelite.
Rajon i shkatërruar në Gaza, si pasojë e bombardimeve izraelite.

Rajon i shkatërruar në Gaza, si pasojë e bombardimeve izraelite.
Rajon i shkatërruar në Gaza, si pasojë e bombardimeve izraelite.

Ministria palestineze e Shëndetësisë e Hamasit njoftoi se 11,078 njerëz janë vrarë nga bombardimet izraelite të Rripit të Gazës që nga fillimi i luftës më 7 tetor. Ndër vdekjet e regjistruara deri më tani janë 4506 fëmijë dhe 3027 gra. Për më tepër, 27,490 njerëz u plagosën.