Lufta në Ukrainë – zhvillimet e fundit

Udhëheqësit e aleancës ushtarake perëndimore të NATO-s po takohen për bisedime urgjente mbi hapat e ardhshëm në përgjigjen ndaj luftës së Moskës . 

Samiti në Bruksel është përshkruar si një nga më të rëndësishmit në historinë e aleancës

Takimi do të miratojë vendosjen e mijëra trupave të tjera në Evropën Lindore – në Sllovaki, Hungari, Bullgari dhe Rumani – në një përpjekje për të forcuar krahun lindor të NATO-s

Udhëheqësit e aleancës ushtarake perëndimore të NATO-s po takohen për bisedime urgjente mbi hapat e ardhshëm në përgjigjen ndaj luftës së Moskës . 

Samiti në Bruksel është përshkruar si një nga më të rëndësishmit në historinë e aleancës

Takimi do të miratojë vendosjen e mijëra trupave të tjera në Evropën Lindore – në Sllovaki, Hungari, Bullgari dhe Rumani – në një përpjekje për të forcuar krahun lindor të NATO-s

Mbretëria e Bashkuar ka njoftuar sanksione të reja kundër 65 individëve dhe organizatave të tjera ruse , duke përfshirë Grupin Wagner të mercenarëve.