Kurti dhe dy ministrat e tij kanë vizituar sot Skenderajn, iu kërkua mbështetje

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Ministrisë së Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe ai i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi kanë vizituar sot gjatë ditës Komunën e Skenderajt.

Kjo është bërë e ditur nga vetë kryetari i kësaj komune, Fadil Nura.

“Sot me kryeministrin e Republikës së Kosovës, z.Albin Kurti dhe me ministrat z.Armend Mehaj dhe z.Elbert Krasniqi, vizituam Llaushën, për të parë afër dëmet e shkaktuara nga vërshimet, që përveç ekonomitë familjare dhe bujqësia, edhe infrastruktura publike është në gjendje të rëndë, ku në disa zona është vështirësuar qarkullimi dhe furnizimet. Dëme të konsiderueshme u shkaktuan edhe ne fermën e pulave”, shkroi Nura.

Tutje, Nura tha se familjet e prekura në Komunën e Skenderajt kanë nevojë më shumë se kurrë për përkrahjen e nivelit qendror.