Kosova përballet me vërshime, përmbytje në disa zona

Kosova po përballët me mot të keq gjatë ditëve të fundit gjë për të cilën ka paralajmëruar edhe Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës.

Në disa komuna është shpallur gjendje e jashtëzakonshme nga kryetari Fadil Nura.

Përkundër kësaj, banorët e fshatit Kuçicë dhe Klinës së Epërme në Skenderaj për të cilat ka raportuar Shqip.com, janë të bllokuar nga vërshimet.

Në këtë zonë ka edhe shkëputje të sistemit energjetik.