Kjo është gjendja brenda ndërtesave të Kievit

Banesat pas shkatrrimit në Kiev

Nëpër rrjete sociale janë postuar materiale të ndryshme që tregojnë shkatërrimin e objekteve në kryeqytetin ukrainas nga raketat ruse.

Në rrjetin social Twitter një gazetar ka raportuar me pamje brenda një apartamenti ku shihet se apartamentet janë dëmtuar në shkallë të lartë.

“Kjo banesë është shkatërruar. Nuk është e shkatërruar sa tjerat, që tregon se sa normale ka qenë para sulmit.”

Në videot tjera që ai ka postuar shihet edhe një banesë shumë e dëmtuar e edhe pamje nga jashtë ndërtesës.

Sot kanë vazhduar sulmet ruse në Ukrainë dhe në kryeqytetin e saj Kiev.

Rusia filloi sulmet në Ukrainë të mërkurën e edhe në ditën e tretë ende po vazhdojnë sulmet.