Haxhiu nuk mund ta votojë bashkëshortin e saj në Malishevë, pasi është e regjistruar në Prishtinë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka votuar në shkollën “Ismail Qemaili”, në Prishtinë – ndërkaq bashkëshorti i saj, Alban Krasniqi është kandidat për kryetar të Malishevës.

Çifti ka votuar ndaras të shoqëruar nga nënat e tyre dhe të dytë kanë postuar foto me to.

“Votuam”, ka shkruar shkurt Haxhiu në Facebook.

Ndërsa, kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Malishevës ka shkruar për votën e tij i shoqëruar nga nëna.

“Nëna më ka përcjellur në ditën time të parë në shkollë si nxënës”, thotë ai.