Demonstrata pro-palestineze dhe pro-izraelite në Gjykatën e Hagës

Dhjetra protestues pro-palestinezë u mblodhën jashtë Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë. Aktivistët pro-izraelit mbërritën gjithashtu para gjykatës: demonstruesit, të cilët përfshijnë aktivistë nga organizatat kristian-sioniste dhe anëtarë të komuniteteve lokale hebreje, mbajnë pankarta që bëjnë thirrje për lirimin e pengjeve izraelitë të mbajtur nga Hamasi në Gaza.