Cramon: Është koha që Serbia të reagojë kundër Rusisë

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon ka reaguar në Twitter kundër heshtjes së Serbisë përball pushtimit të Ukrainës.

Ajo në faqen e saj zyrtare në Twitter ka shkruar se ka ardhur koha që Serbia të reagoj.

“Është koha e duhur për qeverinë serbe dhe Presidentin, Aleksandar Vučić të dënojë publikisht pushtimin e Ukrainës nga Rusia. Koha e uljes në dy karrige ka mbaruar. Të mos i bashkohesh të gjithë Evropës, për këtë çështje do ta vendosë Serbinë në izolim”, ka shkruar ai.

Presidenti i Serbisë ka deklaruar se ndaj tij është duke u ushtruar trysni nga ndërkombëtarët, të cilët i kanë kërkuar të sqarojë pozicionin e Serbisë karshi Rusisë./Shqip.com