Biden pritet të marrë masa të reja ndaj Rusisë

Presidenti i SHBA -së, Joe Biden do t’i drejtohet kombit në lidhje me sulmin e Rusisë mbi Ukrainën, që ka filluar të enjten.

Ky adresim do të bëhet nga shtëpia e bardhë, njofton CNN.

Biden, tha se do të japë vërejtje për sulmin e paprovokuar dhe të pajustifikuar të Rusisë ndaj Ukrainës.

Biden pritet të zbulojë masa të reja që mund të shkëputin Rusinë nga teknologjia e avancuar, të shpallë kufizime të reja ndaj institucioneve të mëdha financiare dhe të vendosë sanksione ndaj anëtarëve të tjerë të rrethit të brendshëm të presidentit rus Vladimir Putin.