50 ushtarë izraelitë të vrarë gjatë luftimeve në Gaza

Numri i ushtarëve izraelitë të vrarë gjatë operacionit tokësor në Rripin e Gazës është rritur në 50. Kështu deklaruan Forcat e Mbrojtjes të Izraelit (IDF), duke njoftuar vdekjen e dy ushtarëve të tjerë. Këtë e raporton Times of Israel. Ata janë Kapiten Asaf Master (22 vjeç), i ardhur nga Kibbutz Bahan në Izraelin qendror dhe kapiten Kfir Itzhak Franco (gjithashtu 22 vjeç), i ardhur nga Jeruzalemi.