3 anëtarë të ISIS-it të arrestuar në veri të Izraelit

Policia izraelite dhe shërbimi i sigurisë Shin Bet njoftuan arrestimin e tre banorëve të qyteteve veriore arabe të Arraba dhe Sakhnin me akuzën e lidhjes me ISIS dhe komplot për të kryer një sulm terrorist. ështu raporton gazeta izraelite Haaretz.