Rozë

Lidi lë shtëpinë, ky është fituesi i këtij edicioni

Zarfi i zi u hap dhe pas një nominimi i cili zgjati një javë, publiku vendosi se kë banor të largoj nga shtëpia.

Mes Liamit dhe Lidit, ky i fundit u largua, duke i dhënë fund rrugtimit për çmimin e madh.

Pasi ai pa një klip, ku u transmetuan disa nga momentet e tij më të bukura, Arbri e pyeti se kë sheh si fitues.

Ai tha se Heidi luan me mendje dhe Romeo luan me zemër, por do të donte që këtë vit ta fitonte një femër.Dëshira e Lidit është që fituesja të jetë Heidi.

/Shqip.com