Rozë

Ky është vendimi për tre të skualifikuarit

Banorët mbetën të befasuar kur panë Meritonin, Ilnisën dhe Eglën brenda një dhome.

Ndërkohë, Ledjoni tha se do të jetë publiku që do të vendos deri të shtunën se dy nga lojtarët do të kthehen në shtëpi, derisa më pak i votuari do të lë përfundimisht shtëpinë.

Ai tha se të tre banorët kanë qenë shumë të rëndësishëm për programin dhe se qëndrimi deri të shtunën në një dhomë le të shërbejë për reflektim të secilit.

/Shqip.com