Rozë

Ky është banori i vetëm i BBVK që nuk ka dalur në nominime asnjëherë

Big Brother VIP Kosova

Big Brother ka më shumë që një muaj që ka filluar, por Getinjo asnjëherë nuk ka dalur në nominime.

E gjithë kjo pasi ky i fundit ka raporte shumë të mira me banorët brenda dhe shumë pak përplasje.

Madje ai gëzon edhe një mbështetje shumë të madhe nga publiku, më që rast ishte edhe i preferuari nga ta.

Ky i fundit është duke e shijuar edhe lidhjen me Vivienin – ku javë më parë kishin një përplasje shumë të ashpër.

/Shqip.com