Kulturë

Ky është artisti i njohur që do të përformojë në “Sunny Hill”

Sunny Hill

“Sunny Hill”, festivali më i madh në Kosovë e rajon, ka konfirmuar pothuajse shumë artistë që do të përformojnë gjatë ditëve të festivalit.

Në mesin e shumë artistëve që do të përformojnë  shqiptarë e të huajë është edhe artisti turk Emir Taha.

Lajmi është konfirmuar nga faqja zyrtare e festivalit.

Festivali “Sunny Hill”, do të mbahet nga data 4 deri më 7 gusht 2022.

Kujtojmë që Sunny Hill do të mbahet edhe në Tiranë më 26, 27 dhe 28 gusht.