Rozë

Ky banor largohet nga shtëpia e BBVA

Big Brother VIP

Prime i Big Brother VIP Kosova po vazhdon.

Ndërkaq, të nominuar ishin Kristi, Olta, Eni dhe Tea.

Kurse, banori që u largua nga shtëpia gjatë natës së sotme ishte Eni Tera.

Kujtojmë që Xhonatani, gjatë prime ka shkuar direkt në nominim për shkak se kishte thyer rregullat e “Vëllait të Madh”.

Nuk dihet nëse Eni ka biletën kthyese.

/Shqip.com