Rozë

Ky banor largohet nga BBVA

Big Brother VIP

Banorët e nominuar të Big Brother VIP Albania, ishin: Tea, Efi, Bjordi dhe Maestro.

Ndërkaq, me votat e publikut është larguar Bjordi.

Brenda shtëpisë së BBVA, banorët kanë krijuar një grup në mes të Luizit, Efit dhe Kiarës, këtë e thanë banorët e tjerë.

Deri më tani, banori më i pëlqyer nga publiku shqiptar është Luizi, i cili është shndërruar në një fenomen.

Kurse, në nominim shkuan Xhonatani, Luizi dhe Efi.

/Shqip.com