Rozë

Kush janë dy banorët që po kopjojnë lojën e Luizit?

Luizi

Ka filluar Prime i Big Brother VIP Albania, ku banorët do të diskutojnë për veprimet e tyre gjatë javës.

Brenda shtëpisë duket se janë krijuar grupe në mes të Luizit, Efit, Kiarës dhe Maestros.

Ndërkaq, Kristi ka habitur me deklaratën teksa tha se brenda shtëpisë janë krijuar dy “mini Luiza” (Luiza të vogël).

Ai e kishte fjalën për Maestron dhe Efin, pasi tha se ata të dy po e kopjojnë lojën e Luizit.

Kujtojmë që në nominim janë: Efi, Maestro, Bjordi dhe Tea.

/Shqip.com