Lajme

Krasniqi: Kurti, mjeshtër në propagandë, e ftoj të shkojmë në zgjedhje

Memli Krasniqi - kryetar i PDK-së

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka kritikuar kryeministrin, Albin Kurti, duke e cilësuar si “kampion në propagandë e mashtrim” dhe kështu sipas Krasniqit në këto dyja Kurti është i pa konkurrencë.

“Kryeministri është pa asnjë hezitim e them nëse ka diçka që është mjeshtër, është kampion, është i pa konkurrencë është propaganda. Për atë ne s’mund ta konkurrojmë në skenën politike. As tash as në të kaluarën për propagandë edhe për mashtrim s’mundet me ia kalu. Kështu që ai iluzionet që ai i krijojnë me vizitat e inskenuara, nuk e tregon të vërtetën, e vërteta është në oborret e shkollave, e vërteta është në klasë ku fëmijë edhe librat që i kanë blerë nuk e dinë a i kanë blerë të saktë”, ka thënë Krasniqi për Lajmi.net.

Gjithashtu, Krasniqi ka folur për zhvillimet e fundit politike në vend, duke theksuar se Qeveria Kurti, përmes veprimeve të saj të “pakuptueshme dhe të papërgjegjshme, ka rikthyer kohën e ish-Jugosllavisë në Kosovë”.

Prandaj, sipas tij, zgjedhjet e parakohshme janë zgjidhja më e mirë në interes të qytetarëve dhe shtetit të Kosovës – për çka i ka bërë thirrje Kryeministrit Kurti që të takohen në zgjedhje.

/Shqip.com