Lajme

Kjo është gjendja në pikat kufitare me Kosovë

Largimi i barrikadave në Jarinjë

Gjatë mbrëmjes së sotme, në dy pikat kufitare në Kosovë në Merdarë dhe në Dheun e Bardhë janë regjistruar pritje të gjata.

Sipas raportit nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet tek Dheu i Bardhë, janë deri në 100-120 minuta ndërsa në Merdarë pritjet janë nga 15 deri në 20 minuta.

Statistikat

Në vendkalimet e tjera kufitare të Kosovës me vendet fqinje nuk ka pritje më shumë se 5 minuta në hyrje dhe dalje, pos në Jarinjë që pritjet janë deri në 15 deri në 20 minuta./Shqip.com